O nama

Uspjeti na kozmetičkom tržištu uz svakodnevne promjene u trendu i stilu, mogu samo najbolji, oni s najboljim omjerom cijene i kvalitete.

Iza imena Tena stoji tada  mlada djevojka koja je sa svojih 16 godina počela raditi od doma,  a kroz par godina iskustva otvorila prvo jedan salon za nokte pa ubrzo nakon toga i drugi salon u istoj ulici na par metara razmaka i dodala par drugih kozmetičkih usluga.

Danas, brand Tena nails postoji već 10 godina na tržištu.

Od jedne zaposlene djelatnice, vlasnice Tene, danas je Tena nails došla do  brojke od čak deset zaposlenih.

Tena nails je svoje mjesto među najboljima zaslužila svojom kvalitetom, konstantnim usavršavanjem i posjetama sajmovima ljepote diljem svijeta prateći najnovije trendove u svijetu geliranja noktiju.

Vrhunska usluga, profesionalizam, ljubaznost, pouzdanost i rad s kvalitetnim materijalom te ugodan i moderan ambijent garantiraju Vaše zadovoljstvo.

Kroz dugogodišnji rad stekli smo stalne mušterije, a ta brojka svakim danom sve više i više raste.

Brinite o sebi i svom izgledu i zdravlju. Prepustite se našim rukama i uživajte!

Zašto
Tena Nails and Beauty?

Kvalitetna usluga, moderan i ugodan ambijent, kvalitetni materijali, praćenje trenda i noviteta samo su par činjenica koja potvrđuju naš uspjeh na kozmetičkom tržistu u području ugradnje nokti, trajnog laka, pedikure, mainkure, ugradnje trepavica i depilacije.

U današnje vrijeme kad žene nemaju vremena za sebe, odlazak u salon za ljepotu jednom ili dva puta mjesečno zapravo štedi vrijeme i olakšava brigu oko izgleda.

Lijepi nokti su MUST HAVE danas, isto kao i uredna stopala. Kada su u pitanju trepavice, maskare bacite u smeće jer uz ruski volumen ugradnje trepavica vaš pogled neće ostati neprimjećen.

Tko god dođe jednom u naše ruke, ostaje naš redovan gost.

Tena nails salon za ljepotu, nalazi se u Maksimirskoj ulici broj 78, parking se nalazi ispred oba salona (druga zona).

„Beauty has so many forms, and I think the most beautiful thing is confidence and loving yourself. „ Kiesza

Neka vaše ruke i stopala u dođu u prave ruke! Stručan tim, udobna fotelja, lijep ambijent, dobra ćakula s djelatnicom uz kavu garantira odmak od stresa i obveza!

Rezervirajte svoj termin na vrijeme pozivom na broj 01/244-2677

Pošaljite upit

Koristimo kolačiće kako bismo poboljšali vaše korisničko iskustvo na našoj web stranici. Nastavkom pregleda ove web stranice, slažete se sa korištenjem kolačića